Talviajohousut saapuneet ennakkoon tilanneille

Talviajohousut ovat siis saapuneet, ne pitkälahkeiset pehmusteettomat. Niitä on saatavilla Hautalan Latupirtillä tulevana sunnuntaina tai erikseen sopimalla varastolla. Jos et pääse tilaamiasi housuja sunnuntaina noutamaan, otathan yhteyttä karjalainen.sanna at gmail.com niin sovitaan toinen hakuaika varastolle. Koska housujen toimituksessa oli ongelmia (ensimmäiset tuli pehmusteella vaikka ei pitänyt), niin varmistathan vielä näiden pehmusteettomien housujen varauksesi, jotta varmasti saat haluamasi housut.

Jäähallin ajovuorot talvella 2017-2018

Seuralla on sunnuntaisin Kouvolan jäähallilla ajovuoro klo 8-10. Vuorot alkavat tulevana sunnuntaina 1.10. ja päättyvät 25.3. Ajovuoroilla käydäkseen on oltava seuran jäsen. Yksi kerta maksaa 5 euroa. Vuorolla kävijöiltä edellytetään omatoimista kirjanpitoa, ja käydyt kerrat ilmoitetaan sihteerille viimeisen ajokerran jälkeen maaliskuussa laskutusta varten. Kaikki jäähallin juoksuradan neljä rataa on varattu pyöräilijöille, ja rataa jalkaisin käyttävät voidaan ohjeistaa pois radalta turvallisuuden vuoksi. Radalle voi tulla ajamaan puhtaalla (eli ei mutaisella tai hiekkaisella) sileärenkaisella maantie- tai cyclocrosspyörällä. Kypärä on pakollinen. Hitaammat ajavat sisärataa ja ohitus tapahtuu ulkoratojen puolelta. Nopeusrajoitus hallilla on tiukkojen kaarteiden vuoksi 30 km/h. Kaarteissa vain radoilla 3 ja 4 on kallistus, ja huomioi kaarteissa se, ettei sisäpoljin ota rataan kiinni ja aiheuta näin kaatumista.

Hallille pääsee sisälle esimerkiksi hallin edessä olevan liikenneympyrän oikealta puolelta ovista ja juoksuradalle voi mennä ajamaan, vaikka siellä ei ketään näkyisikään. Vuoro on joka sunnuntai klo 8-10, ellei vuoron perumisesta erikseen mainita täällä tai seuran facebook-sivuilla.

Seuran syyskokous ja kauden päätöslenkki su 15.10.

Sunnuntaina 15.10. pidetään Valkealassa Kouvolan Ladun Latupirtillä (Hautalantie 250) kauden päätöslenkki, jonka jälkeen seuran syyskokous. Päivän aikataulu:

klo 12 lähtö lenkille, gravel grinding -hengessä n. 2-3 h, suositeltava kalusto cyclocross tai maastopyörä
klo 15 sauna lämpimänä
ruokailu
klo 17 seuran syyskokous

Lenkki ja syyskokous ovat avoimia kaikille, joten myös seuran ulkopuoliset kuskit tervetuloa! Ruokamäärän arvioimiseksi toivotaan ennakkoilmoittautumista Jukka Härköselle (jukka.harkonen at gmail.com).

Talkoolaisia Kalevan kierroksen pyöräilyyn 19.8.

Seura järjestää Kalevan Kierroksen pyöräilyn lauantaina 19.8. ja tarvitsemme kisaan nyt talkoolaisia. Liikenteenohjaukseen on suurin tarve, mutta myös kisakeskukseen mm. toimistoon ja kahvioon. Jos pääset paikalle laitathan viestiä sihteerille (karjalainen.sanna at gmail.com) viimeistään perjantaina 14.8.! Jos tulet liikenteenohjaukseen, ilmoita myös henkilötunnus (tarvitaan Poliisin tapahtumailmoitukseen).

Kyseessä on seuran suurin yksittäinen tapahtuma, joten kaikki apu jäsenistöltä on paikallaan! Kilpailua ei saada vietyä läpi ilman tarvittavaa työvoimaa. Jos tiedät muitakin, ketkä olisivat halukkaita auttamaan kisapäivänä, ota yhteyttä ym. sähköpostiin. Myös muut kuin seuran jäsenet ovat erittäin tervetulleita talkoilemaan!