Kisaraportti: Willimiesajot 2017, Lappeenranta

Willimiesajot ajettiin järjestyksessään toista kertaa Lappeenrannan Pyöräilijöiden järjestämänä. Lauantaina oli vuorossa korttelikilpailu, joka ajettiin tänä vuonna tietöiden takia typistetyllä noin 1,7km kierroksella Rakuunamäellä. Sunnuntaina lähdettiin Rakuunamäen tapahtumakeskuksesta samalle, edellisvuonna ajetulle maantiekilpailureitille. Kouvolan Pyöräilijöistä kilpailuun osallistui tänä vuonna Jukka Härkönen miesten 2. kategoriassa molempina päivinä, ja Niina Virtanen naisten kilpasarjassa sunnuntaina.

Lauantaina ilmassa oli sateen uhkaa, mutta kilpailu päästiin aloittamaan kuivalla radalla. 1,7km lenkkiä ajettiin 20 kierrosta, jolloin kokonaismatkaksi muodostui noin 34,4km. Vauhti oli kohdallaan heti kättelyssä kun noin 400 metriä lähdöstä päästiin vapaaseen vauhtiin Suomen parhaimmiston vetämänä.

Lue lisää…