Kalevan Kierroksen pyöräily 2018

Kilpailukutsu – Kalevan kierroksen pyöräily la 18.8.2018 Iitti

SARJAT
Matka kaikissa sarjoissa on 66 km, joka ajetaan yhtenä kierroksena.
N yleinen, N40, N50, N60, N65
M yleinen, M40, M50, M55, M60, M65, M70, M75, M80

Ennakkoilmoittautuneiden lähtöajat julkaistaan tällä sivulla ennen kilpailupäivää.

KILPAILUREITTI
Kilpailureitin pituus on 65,5km ja nousumetrejä kertyy noin 310m. Reitti kulkee tiestöllä Haapakimolantie (360) – Kimonkyläntie (3601) – Metsäuodintie (3601) – Artjärventie (174) – Kimonkyläntie (174) – Salmelantie (172) – Hietanantie (1731) – Perheniementie (1731) – Sääskjärventie (1731). Lähtöpaikalle on kisakeskuksesta matkaa pyöräteitä pitkin noin 2 km. Maali sijaitsee samassa paikassa. Reitillä on kaksi huoltopistettä, ensimmäinen noin 30 kilometrin ja toinen noin 45 kilometrin jälkeen.

 

 

 

Reitin videoesittely YouTubessa.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSANOTTOMAKSU
Ilmoittautuminen Kalevan kierroksen nettisivujen kautta 10.8.2018 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat viitenumeron sähköpostiisi. Osanottomaksu 39 € / henkilö maksettava 10.8.2018 mennessä. Pankkisiirrossa oltava suorituspäivä 10.8.2018. Tämän jälkeen 58 €/henkilö. Jälki-ilmoittautuminen Kalevan Kierroksen sivujen kautta 15.8.2018 mennessä tai paikan päällä kilpailutoimistoon, 58 € / henkilö. Paikan päällä ilmoittautuminen klo 09:00 mennessä. Myös paikanpäällä kisaan ilmoittautuneitten Kalevan kiertäjien tulee ilmoittautua jälkikäteen Kalevan kierroksen sivujen kautta saadakseen pisteet pyöräilystä.

LÄHDÖT
Kalevan kierroksen ulkopuoliset lähtevät klo 10:00 alkaen ja Kalevan kiertäjät klo 10:15 alkaen. Kalevan kiertäjistä 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien sarjat lähtevät ensin tuloslistan mukaisessa järjestyksessä, miehet ja naiset vuorotellen. Tämän jälkeen muut kiertäjät tuloslistan mukaisessa järjestyksessä, miehet ja naiset vuorotellen. Paikan päällä jälki-ilmoittautuneet lähtevät viimeisenä ennakkoilmoittautuneiden jälkeen. Järjestäjä pyrkii välttämään pitkien lähetys- ja maaliintulovälien syntymistä. Jos tiedät pyöräileväsi pitkään (yli 4 tuntia) ja haluat aikaiseen lähtöön, laita sähköpostia karjalainen.sanna@gmail.com

KILPAILUKESKUS
Kilpailukeskus sijaitsee Kausalan keskustassa vt 12 varrella urheilukeskus Ravilinnassa (Veteraanitie 2, 47400 Kausala). Käytössä pukuhuoneet suihkuineen.

Ajo-ohje: Lahdesta vt 12 moottoritieltä 37 km Kausalan ABC:lle liikenneympyrään, josta Kouvolan suuntaan 1 km. Valtatieltä opastus Ravilinnaan, joka on aivan valtatien varressa. Kouvolan suunnasta Keltin liittymästä 14 km Lahteen päin. Opastus valtatieltä oikealle.

SÄÄNNÖT
Kilpailu on väliaikalähtöinen 20 sekunnin välein, peesausraja 25 m ja sitä valvotaan.
Kilpailussa noudatetaan Suomen Pyöräilyn sääntöjä, Kalevan Kierroksen sääntöjä sekä järjestäjän erillisohjeita. Jäykkärakenteisen kypärän käyttö on pakollista. Kalevan Kiertäjillä on oma osallistumisvakuutus, muut kilpailijat ajavat liikenteessä omalla vastuullaan ja vastaavat omasta vakuutusturvastaan. Kilpailunumeroita on yksi, mikä kiinnitetään alaselkään keskelle.

TURVALLISUUS
Tapahtuman pelastussuunnitelma on nähtävillä kisakeskuksen ilmoitustaululla. Kisakeskuksessa on ensiapupiste ja kilpailureitillä liikkuvilla huoltoautoilla on EA-valmius. Yleinen hätänumero on 112. Kilpailunjärjestäjällä on vastuuvakuutus.

OSANOTTOVARMISTUS
Osanottovarmistus kisakansliaan, josta saat kilpailumateriaalin (kilpailunumerot, hakaneulat, ruokalipun). Jälki-ilmoittautuneille kisamateriaali luovutetaan maksua tai maksutositetta vastaan. Kisakanslia sijaitsee kisakeskuksessa. Kisakanslia avoinna lauantaina klo 07:30 – 17:00.

PALKINTOJEN JAKO
Palkintojen jako kisakeskuksessa klo 14:30. Kolme parasta sarjoittain palkitaan.

RUOKAILU
Ruokailu Ravilinnan kahviossa (lämmin ruoka, salaatti, mehu, vesi, leipä, voi) on kilpailijoille ilmainen. Muille hintaan 6 €. Kahviossa on myynnissä myös kahvia, virvokkeita ja pullaa.

PYSÄKÖINTI
Ravilinnan alueella.

MAJOITUSMAHDOLLISUUDET IITISSÄ
LomaKivi.

TIEDUSTELUT
Sanna Karjalainen karjalainen.sanna@gmail.com
Kouvolan Pyöräilijät toivottaa kaikki tervetulleeksi Iittiin!

YHTEISTYÖSSÄ: