Jäsenille

 

Seuran perusjäsenmaksu vuodelle 2018 on 30 euroa. Jos lunastat itsellesi kilpalisenssin, jäsenmaksun hinta on 50 euroa ja se sisältää Kouvolan Pyöräilijöiden ottaman vakuutuksen Lähi-Tapiolassa. Vakuutusnumero on 353-3817073-4 ja vakuutuskirjan saa nähtäväksi Hanna Konttiselta.

Seuran jäsenetuihin kuuluu mm. talvella pyöräilyvuorot Kouvolan jäähallilla, maksuton osallistuminen spinningiin ja kuntosalille kuntokeskus Kunto Ykkösessä, kesällä yhteislenkit vähintään kerran viikossa, viikkotempo keskiviikkoisin, lisenssikuskeille seuran ajoasu (edellyttää 50 euron jäsenmaksua JA SPU:n kilpailulisenssin lunastamista) ja kilpailujen osallistumismaksujen korvaaminen takautuvasti. Seuran maksamissa kilpailuissa jäsenen tulee edustaa seuran ajoasussa niin itse kilpailussa kuin mahdollisessa palkintojen jaossakin.

Seuran jäsenten odotetaan osallistuvan aktiivisesti seuran järjestämiin tapahtumiin niin talkoolaisina kuin osallistujina. Seura järjestää vuosittain joulukuussa Joulumarkkinat sekä talvikaudella Kuntotalolla järjestettävissä lauantaitansseissa tarvitaan järjestyksenvalvojia. Tanssit jatkuvat huhtikuulle.  Mikäli sinulla on Järjestyksenvalvoja-koulutus ja pystyt osallistumaan lauantain tansseihin, otathan yhteyttä Vesa Hämäläiseen. Seura maksaa jäsenilleen järjestyksenvalvojakurssin edellyttäen, että jäsen tämän jälkeen osallistuu lauantain tanssien järjestyksenvalvontaan.

Seuran ajoasut

Jäsenet voivat ostaa varastossa olevia ajoasuja. Ajoasu päivitettiin kaudelle 2017. Uusi mallisto on BioRacerin valmistamaa. Uudesta mallista on hankittu sekä lyhyitä ajopaitoja ja -housuja että talviajotakkeja ja -housuja. Lyhyistä ajovaatteista ylläpidetään varastoa ja muita artikkeleita tilataan jäsenten kiinnostuksen perusteella. Vaatteet ovat seuran varastolla Kouvolan keskustassa ja varasto on auki sovittaessa. Yhteyshenkilönä toimii Sanna Karjalainen.

Kouvolan Pyöräilijät kiittää yhteistyökumppaneita ajoasujen toteutuksesta: Linercom, Arial Travel Oy, Kouvolan Putki- ja Poltinhuolto, Kouvolan Sähköasennus Oy, PK-Muovi ja Kouvolan Putkityö Oy.

Kouvolan Pyöräilijät, ajopaita 2017

Ajopaidasta on saatavilla kahta mallia – Bodyfit ”aerohihalla” ja Matrix rennommalla hihalla. Kuvassa Bodyfit.

Kouvolan Pyöräilijät, ajopaita 2017
Kouvolan Pyöräilijät, ajohousu 2017
Kouvolan Pyöräilijät, ajohousu 2017

Talviajohousuissa on heijastavia paneeleita sivuilla ja takana, talvitakissa on heijastavat takataskut.

Kouvolan Pyöräilijät, talvitakki 2017
Kouvolan Pyöräilijät, talvitakki 2017
Kouvolan Pyöräilijät, talviajohousu 2017
Kouvolan Pyöräilijät, talviajohousu 2017

Talviajohoususta on saatavilla kahta mallia – pehmusteellinen ja pehmusteeton.

Varustetilanne 24.1.2018:
uusi mallisto
BioRacer ajopaita Bodyfit XS – 2 kpl, S – 4 kpl, M – 2 kpl, L – 3 kpl, XL – 1 kpl
BioRacer ajopaita Matrix XS – 2 kpl, S – 4 kpl, M – 4 kpl, L – 5 kpl, XL – 2 kpl, XXL – 2 kpl
BioRacer ajohousut XS – 3 kpl, S – 7 kpl, M – 7 kpl, L – 7 kpl, XL – 4 kpl
BioRacer talvitakki M – 1 kpl, XL – 1 kpl
BioRacer talviajohousut, pehmusteeton M – 2 kpl, XL – 1 kpl
BioRacer talviajohousut, pehmusteella XS – 1 kpl, S – 1 kpl

vanha mallisto
ISC ajopaita 48 – 2 kpl, 50 – 3 kpl, 52 – 1 kpl, 54 – 1 kpl, 56 – 1 kpl
ISC ajohousut 44 – 1 kpl
ISC tuuliliivi 50 – 1 kpl
BioRacer tuuliliivi M – 1 kpl, L – 2 kpl, XL – 1 kpl

Uuden malliston hinnat:

Ajopaita (kumpikin malli): 45€
Ajohousut: 55€
Talvitakki: 115€
Talviajohousut: pehmusteeton 80€, pehmusteellinen 85€.
Juomapullo 5 €

Vanhan malliston hinnat:

Lyhythihainen ajopaita ISC 25€
Lyhyet ajohousut ISC 20€
Tuuliliivi BioRacer ja ISC 25€
Juomapullo 5€
Vanhoja ”pitkänlinjan ketjunpyörittäjän” paitoja ja housuja 5€/kpl

asu

Untitled

Seuran maksamat osallistumismaksut

MTB-, cyclocross- ja ratakisat:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kilpailulisenssin vaativiin kilpailuihin, XCM-cupiin sekä kuntotapahtumien kilpasarjoihin.

Maantiekisat:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kilpailulisenssin vaativiin maantiecupin-, mastercupin-, SM- ja ISM – kilpailuihin.

Kuntoajot:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kuntoajojen joukkuekisoihin. Kaikille seuran jäsenille maksetaan kuntoajojen kuntosarjoista tukea 25 e per kilpailu.

Wattbike:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut Wattbike SM-kilpailuihin.Juniorien osalta maksetaan kaikkien kilpailujen osallistumismaksut.

Kilpailuihin, joissa on ilmoittautumisportaat, osallistujien toivotaan ilmoittautuvan mahdollisimman ajoissa.

Kulukorvaukset

Matka- ja majoituskuluja kilpailumatkoille ei makseta. Jäsenet voivat kuitenkin tehdä hallitukselle avustusanomuksen kilpailumatkoja koskevista kuluista. Hallitus päättää korvauksista tapauskohtaisesti.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailijat ilmoittavat itse itsensä kaikkiin kilpailuihin, pois luettuna mahdolliset joukkuekilpailut. Osallistumismaksu maksetaan takaisin kuittia ja täytettyä lomaketta (linkki alla) vastaan. Lähetä kuitit ja lomake rahastonhoitajalle osoitteeseen Sanna Karjalainen, Hoijakantie 6, 47400 Kausala. Jos mahdollista lähetä kuitit ja lomake kootusti kisakauden jälkeen.

Osallistumismaksujen kululaskupohja (Wordillä täytettävä ja muokattava)

Osallistumismaksujen kululaskupohja (tulostettava versio)

Osallistumismaksujen kululaskupohja (tulostettava versio, pelkät kuntoajot)

Mikäli urheilija ei osallistu seuran maksamaan kilpailuun ilman hyväksyttävää syytä, osallistumismaksu peritään takaisin.

Ajovaatteet:
Seura antaa veloituksetta seuran ajoasun (lyhyet housut ja paita) 50 € jäsenmaksun maksaneille ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneille urheilijoille, jotka sitoutuvat  seuran varainhankintaan. Seuran ajoasua tulee käyttää kilpailuissa, joiden kustannuksiin KoPy osallistuu, myös mahdollisissa palkintojenjaoissa.

Leiriavustukset:
50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden on mahdollista anoa leiri/kilpailumatka-avustusta seuran hallitukselta. Leiriavustuksen saamisen edellytyksiä ovat osallistuminen seuran varainhankitaan ja toimintaan sekä urheilullinen menestyminen. Hallitus päätää avustuksista tapauskohtaisesti.