Jäsenille

Aikuisille seuran perusjäsenmaksu vuodelle 2018 on 30 euroa ja alle 16-vuotiaille 20 euroa. Jos lunastat itsellesi kilpalisenssin, aikuisen jäsenmaksun hinta on 50 euroa ja alle 16-vuotiaan 35 euroa. Lisenssijäsenen jäsenmaksu sisältää Kouvolan Pyöräilijöiden ottaman vakuutuksen Lähi-Tapiolassa. Vakuutusnumero on 353-3817073-4 ja vakuutuskirjan saa nähtäväksi Hanna Konttiselta.

Seuran jäsenetuihin kuuluu mm. talvella pyöräilyvuorot Kouvolan jäähallilla, maksuton osallistuminen spinningiin ja kuntosalille kuntokeskus Kunto Ykkösessä, kesällä yhteislenkit vähintään kerran viikossa, viikkotempo keskiviikkoisin, lisenssikuskeille seuran ajoasu (edellyttää 50 euron jäsenmaksua JA SPU:n kilpailulisenssin lunastamista) ja kilpailujen osallistumismaksujen korvaaminen takautuvasti. Seuran maksamissa kilpailuissa jäsenen tulee edustaa seuran ajoasussa niin itse kilpailussa kuin mahdollisessa palkintojen jaossakin.

Seuran jäsenten odotetaan osallistuvan aktiivisesti seuran järjestämiin tapahtumiin niin talkoolaisina kuin osallistujina. Seura järjestää vuosittain joulukuussa Joulumarkkinat sekä talvikaudella Kuntotalolla järjestettävissä lauantaitansseissa tarvitaan järjestyksenvalvojia. Tanssit jatkuvat huhtikuulle.  Mikäli sinulla on Järjestyksenvalvoja-koulutus ja pystyt osallistumaan lauantain tansseihin, otathan yhteyttä Vesa Hämäläiseen. Seura maksaa jäsenilleen järjestyksenvalvojakurssin edellyttäen, että jäsen tämän jälkeen osallistuu lauantain tanssien järjestyksenvalvontaan.

Seuran maksamat osallistumismaksut

MTB-, cyclocross- ja ratakisat:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kilpailulisenssin vaativiin kilpailuihin, XCM-cupiin sekä kuntotapahtumien kilpasarjoihin.

Maantiekisat:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kilpailulisenssin vaativiin maantiecupin-, mastercupin-, SM- ja ISM – kilpailuihin.

Kuntoajot:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut kuntoajojen joukkuekisoihin. Kaikille seuran jäsenille maksetaan kuntoajojen kuntosarjoista tukea 25 e per kilpailu.

Wattbike:
KoPy ry maksaa 50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden osallistumismaksut Wattbike SM-kilpailuihin.Juniorien osalta maksetaan kaikkien kilpailujen osallistumismaksut.

Kilpailuihin, joissa on ilmoittautumisportaat, osallistujien toivotaan ilmoittautuvan mahdollisimman ajoissa.

Kulukorvaukset:

Matka- ja majoituskuluja kilpailumatkoille ei makseta. Jäsenet voivat kuitenkin tehdä hallitukselle avustusanomuksen kilpailumatkoja koskevista kuluista. Hallitus päättää korvauksista tapauskohtaisesti.

Kilpailuihin ilmoittautuminen:

Kilpailijat ilmoittavat itse itsensä kaikkiin kilpailuihin, pois luettuna mahdolliset joukkuekilpailut. Osallistumismaksu maksetaan takaisin kuittia ja täytettyä lomaketta vastaan. Mikäli urheilija ei osallistu seuran maksamaan kilpailuun ilman hyväksyttävää syytä, osallistumismaksu peritään takaisin.

Ajovaatteet:

Seura antaa veloituksetta seuran ajoasun (lyhyet housut ja paita) 50 € jäsenmaksun maksaneille ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneille urheilijoille, jotka sitoutuvat  seuran varainhankintaan. Seuran ajoasua tulee käyttää kilpailuissa, joiden kustannuksiin KoPy osallistuu, myös mahdollisissa palkintojenjaoissa.

Leiriavustukset:

50 euron jäsenmaksun maksaneiden ja SPU:n kilpailulisenssin lunastaneiden urheilijoiden on mahdollista anoa leiri/kilpailumatka-avustusta seuran hallitukselta. Leiriavustuksen saamisen edellytyksiä ovat osallistuminen seuran varainhankitaan ja toimintaan sekä urheilullinen menestyminen. Hallitus päätää avustuksista tapauskohtaisesti.