Kesäharjoittelu

 

Seuran yhteislenkeille on ilmoittautumispalvelu osoitteessa kouvolanpyorailijat.nimenhuuto.com . Joukkueen nimi on Kouvolan Pyöräilijät ja salasana joukkueeseen liittymiselle on kopy2015. Sivustolle voivat liittyä jäseneksi kaikki, ketkä seuran järjestämillä lenkeillä käyvät, vaikka eivät seuran jäseniä olisikaan. Kirjautuneet jäsenet voivat luoda kalenteriin tapahtumia ja siellä voi ilmoittautua lenkille. Ilmoittautua voi myös, vaikkei olisi kirjautunut sisälle. Lenkeille voi toki tulla, vaikkei olisi sinne ilmoittautunutkaan. Sivusto helpottaa etukäteen lenkille lähtevien päätöstä, kun näkee keitä muita lenkille on tulossa.

Maantiellä yhteislenkkejä ajetaan sunnuntaisin ja maanantaisin, lähtöpaikkana toimii aina Kouvolan jäähallin parkkipaikka Sumulaaksonkadun varressa. Sunnuntaisin kokoonnutaan klo 10 mennessä, josta ajetaan 2-5h mittainen ja keskinopeustavoitteeltaan 28-32km/h peruskestävyyslenkki. Reitti päätetään ajohalujen mukaan, taukoja pidetään 1-2h välein. Välikirejä ajetaan erikseen sovittaessa. Maanantaisin klo 18 jäähallin parkkipaikalta lähtee rauhallinen, noin 1,5-2 tunnin lenkki. Rauhallisen lenkin keskinopeustavoitteena on 25-28km/h. Lähtökohtaisesti välikirejä ei ajeta, vaan eteneminen pidetään tasavauhtisena. Kumpikin maantielenkki on kaikille avoin ja tarvittaessa ryhmäajoon annetaan ohjausta.

Yhteinen maastolenkki ajetaan viikottain torstaina, lähtöpaikkana Mansikkamäen koulu. Lenkin kesto on 1-2,5h. Reitti päätetään ajohalujen ja kaluston mukaan, taukoja pidetään tarvittaessa.