Talviharjoittelu

 

Jäähallin ajovuoro 2015/2016

Jäähallin ajovuorot talvikaudella:

– sunnuntai klo 8-10

Vuorot alkavat 1.11. ja jatkuvat 27.3. asti. Vuorot edellyttävät seuran jäsenyyttä. Ajovuoron hinta jäsenille on 5 € / kerta ja se laskutetaan maaliskuun jälkeen ajovuorojen päätyttyä. Jäähallilla on vihko, jonne jokainen huolehtii käyntikertansa merkkauksen, ellei siellä joku sitä erikseen tee.

Ajovuoroa ei ole seuraavina päivinä:
29.11.
8.11.
2.1.
24.1.
Mikäli muita vuoroperuutuksia tulee, ne julkaistaan kotisivuilla ja seuran facebook-ryhmässä.

Jäähallin ajovuoroilla ajonopeus pyritään pitämään maksimissaan 30 km/h ja kaikilta ajajilta edellytetään varovaisuutta ajamisessaan. Ajovuorolle voi osallistua puhtaalla sileärenkaisella maantie- tai cyclocrosspyörällä. Kypärä on pakollinen.

Spinning + kuntosali

Talvella marraskuun alusta seuran jäsenet voivat käydä spinning-tunneilla Kuntokeskus Ykkösessä. Varaa tunti etukäteen varmistaaksesi paikkasi tunnilla. Paikan päällä kirjoita nimesi KoPy:n listaan selkeästi luettavan nimenselvennöksen kanssa. Seura maksaa myös kuntosalikäynnit. Kirjoita nimesi KoPy:n listaan käyntisi yhteydessä.

Sisäliikuntatila Keltakankaalla 11/2015-03/2016

Keltakankaan koululla on seuran jäsenten käytössä luokkahuoneessa Wattbike-pyöriä sekä soutuergoja. Kertamaksu on 5 e ja kausikortti 100 e. Jos haluat avaimen koululle ota yhteys Vesa Hämäläiseen tai Sanna Karjalaiseen. Tila on käytettävissä maaliskuun loppuun.