Talviharjoittelu

Jäähallin ajovuoro

Jäähallin ajovuorot talvikaudella 2017-2018 on varattu sunnuntaisin klo 08-10. Vuoroon sisältyvät kaikki neljä jäähallin juoksurataa. Vuorot alkavat 1.10. ja jatkuvat 25.3. asti. Vuorot edellyttävät seuran jäsenyyttä. Jäähallin ajovuoroilla ajonopeus pyritään pitämään maksimissaan 30 km/h ja kaikilta ajajilta edellytetään varovaisuutta ajamisessaan. Ajovuorolle voi osallistua puhtaalla sileärenkaisella maantie- tai cyclocrosspyörällä. Kypärä on pakollinen.

Ajovuoron hinta aikuisille jäsenille on 5 € / kerta ja junioreille ilmainen. Ajokerrat laskutetaan maaliskuun jälkeen vuorojen päätyttyä. Pidä kirjaa käyntikerroista ja ilmoita ne viimeistään halliajokauden päättyessä Sanna Karjalaiselle: karjalainen.sanna at gmail.com.

Vuoroperuutukset ilmoitetaan seuralle kaupungin toimesta vaihtelevalla varoitusajalla. Peruutukset julkaistaan kotisivuilla ja seuran facebook-ryhmässä.

Spinning + kuntosali

Talvella marraskuun alusta seuran jäsenet voivat käydä spinning-tunneilla Kuntokeskus Ykkösessä. Varaa tunti etukäteen varmistaaksesi paikkasi tunnilla. Paikan päällä kirjoita nimesi KoPy:n listaan selkeästi luettavan nimenselvennöksen kanssa. Seura maksaa myös kuntosalikäynnit. Kirjoita nimesi KoPy:n listaan käyntisi yhteydessä.